Ga naar de inhoud

Lancering van onze nieuwe cloud

Het zijn spannende tijden bij CoffeeSprout! Na een jaar van toewijding, hard werken en uitgebreid testen, zijn we trots om de lancering van onze eigen cloud te kunnen aankondigen.

Na jarenlang onze klanten te hebben ondersteund op andere platforms, voelden we de behoefte aan iets flexibeler, iets dat aangepast kon worden aan de applicaties en infrastructuur die we voor onze klanten hosten. Het is een beetje zoals Apple, die zowel de hardware als de software levert – wij bieden de ondersteuning én de infrastructuur.

Onze klanten verlangden naar een robuuste en uitgebreide cloud-oplossing die naadloos verschillende opslagopties kon combineren. NVME, dat nu als standaard wordt gezien, biedt een potentieel voor verbeterde IOPS per server. Dit betekent snellere en efficiëntere gegevensverwerking, wat resulteert in betere prestaties voor de applicaties van onze klanten.

Dus, na zorgvuldig overleg en ontelbaar veel kopjes koffie, zijn we aan de slag gegaan met het bouwen van onze eigen cloudservice. Het resultaat is een zorgvuldig samengestelde mix van NVME en opslagmachines, die de perfecte balans biedt tussen prestaties en flexibiliteit.

We hebben ook de krachtige mogelijkheden van Proxmox benut, een open-source virtualisatiebeheerplatform. In combinatie met ons gelaagde back-upbeleid en een geavanceerde netwerkinfrastructuur met snelheden tot 100 Gbps, hebben we een cloudomgeving gecreëerd die volgens ons een robuuste en betrouwbare oplossing zal bieden voor onze klanten. Deze hogesnelheidsverbindingen zorgen voor een snelle dataoverdracht, wat een vlotte werking van uw applicaties garandeert.

We zijn dankbaar voor jullie steun en kijken uit naar jullie gedachten over onze nieuwe dienst. We nodigen je uit om het uit te proberen en je ervaringen met ons te delen.

Waarom kiezen voor CoffeeSprout?

Bij CoffeeSprout draait alles om het mogelijk maken van jouw succes. Als ervaren Java-ontwikkelaars begrijpen we jouw behoeften en uitdagingen. Met onze oplossingen op maat, of je nu kiest voor beheer, hosting of beide, bieden we je de rust en zekerheid om je te concentreren op je core business. En met onze persoonlijke en flexibele ondersteuning zit je altijd goed.

Lees meer
office content 1 office content 2