Ga naar de inhoud

Onze vernieuwde website

Hallo allemaal! We zijn dolblij om de lancering van onze gloednieuwe CoffeeSprout-website aan te kondigen. Hier is hoe we hier zijn beland.

Begin 2020 hadden we een ambitieus plan om een HTML-website te lanceren, compleet met een aftelling. Maar zoals ze zeggen, “het leven is wat er gebeurt terwijl je druk bezig bent met andere plannen”, en een wereldwijde gebeurtenis die we allemaal kennen, zette alles even in de ijskast.

Drie jaar later, met onze aftelling nog steeds op ‘0 dagen tot de lancering’, is het wachten eindelijk voorbij!

We realiseerden ons dat we behoefte hadden aan een dynamischer platform voor frequentere inhoudsupdates – ja, dit keer menen we het echt. Dus namen we de beslissing om over te stappen van HTML naar WordPress, een keuze die voortkwam uit onze eigen expertise en ervaring – we hosten tenslotte veel WordPress-sites, dus we kennen het binnenste buiten.

Hier moeten we een enorme dankbaarheid uitspreken aan Rick van Dalen van Studio-Pit. Rick heeft een enorme hoeveelheid tijd en energie gestoken in het bouwen van een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en intuïtief. Het resultaat is fantastisch.

Als bedrijf gespecialiseerd in systeembeheer en cloudinfrastructuur voor Java-applicaties en WordPress-hosting via onze partners, waaronder Studio-Pit, zijn we verheugd om deze nieuwe ruimte te delen met onze klanten en bezoekers.

Dus welkom op onze nieuwe en verbeterde online ruimte! We horen graag je feedback – voel je vrij om een reactie achter te laten of ons een bericht te sturen om ons te laten weten wat je ervan vindt.

Hier is tot een frisse start en een spannende toekomst! We kijken ernaar uit om meer te delen met jullie allemaal.

Groet,

het CoffeeSprout-team.

Waarom kiezen voor CoffeeSprout?

Bij CoffeeSprout draait alles om het mogelijk maken van jouw succes. Als ervaren Java-ontwikkelaars begrijpen we jouw behoeften en uitdagingen. Met onze oplossingen op maat, of je nu kiest voor beheer, hosting of beide, bieden we je de rust en zekerheid om je te concentreren op je core business. En met onze persoonlijke en flexibele ondersteuning zit je altijd goed.

Lees meer
office content 1 office content 2